torsdag 26 februari 2015

Ljuset i tunneln

Ja nog känns det lite som att nu äntligen börjar ljuset komma på riktigt, även om det till och från fortfarande är väldigt grått. Talgoxarna hälsar glatt på morgonen. Vill väl inte påstå att jag gör det samma ännu, men jag noterar förändringen och ser tacksamt fram emot ljus och värme som kommer. 
Denna veckan har inte gett varken tid eller inspiration till något skrivande här på bloggen. Har bara varit inne och läst hos er andra och glatt konstaterat att ni också ser ljuset som är påväg. Själv har jag haft fullt upp med att smälta helgens begivenheter, besöket av sönerna och mycket intensiva dagar på jobbet. Det har blivit rätt många sena kvällar så huvudet ramlar bakåt i TV-soffan.
Tack för rara kommentarer om dukningen. Nejlikor sägs ju vara begravningsblommor, men vill man ha blommor som fyller ut och står väldigt länge så är nejlikan den rätta blomman. Blommorna är lika fina, om inte ännu finare nu. Men tulpanen vinner väl ändå...

Underbart med fredag i morgon. Då ska jag försöka skriva ett lite längre inlägg. Kom på i veckan att jag faktiskt har något att fira och vad det är berättar jag i morgon om du tittar in hos mig, vilket jag hoppas att du gör. 

2 kommentarer:

 1. Visst är det skönt med fredag, och jag önskar dej en skön sådan! Hoppas du får vila lite i helgen!
  Väntar med spänning på vad det är du ska fira...! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Ja ljuset i tunneln är på väg, dagarna blir längre och jag känner mig gladare.
  Vi har oxå varit iväg några dagar och firat min man, om det återkommer jag oxå till.
  Givetvis Rosemarie tittar jag in i morgon med spänning.
  Till dess må gott, kram/ Eva

  SvaraRadera