onsdag 23 september 2015

Nostalgi del 2

Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag om några timmar sätter mig på bussen mot flygplatsen för vidare färd mot sol och värme. Känns verkligen konstigt att lämna allt och fara iväg.Så här vacker var himlen i söndags kväll. Jag tog mig ett par timmar till i lusthuset, men nu är det nog över. Blir lagom att stänga när vi kommer hem.


Här fortsätter nostalgin med bilder från min 50-årsbok.


Ha det gott alla fina bloggvänner. 

Nu drar jag...

5 kommentarer:

 1. Så härligt med varmare breddgrader. Njut och mål väl! /Kram

  SvaraRadera
 2. ja blir nästan ledsen, hihi...när jag ser nostalgi bilderna....men det är ju för att jag är så sentimental....fast jag minns ju med glädje förstås, ändå.....söndagsskolan gick jag i...så minns jag fiskbilen, barbie. som jag har kvar i brudklänning. bröderna Cartwright som vi såg på lördagarna i svart/vitt...alla filmstjärnor man bytte med varandra...listan kan göras lång....Hylands hörna med gubben i lådan...mamma hade en köttkvarn ;)).......åh vilka tider....men allt var inte bättre förr !!!
  Men nu önskar jag dej en trevlig resa...men jag kommer inte ihåg vart du skulle ??
  Men det får jag väl tids nog veta, hihi....
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Men åååååh, så många fina samlingar du har! Du borde göra en riktig bok av detta! Fantastiskt att du samlat så mycket och så många fina och nostalgiska saker som jag också minns! Jag känner igen precis ALLT! Tala om att man färdas blixtsnabbt bakåt i tiden när jag tittar på dina bilder! Och topplistorna! Ja, jisses du, vilka minnen!
  Ha nu en härlig tripp till varmare breddgrader!
  kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Hur kan du åka ifrån en sådan vacker vy? :) Med nostalgi. Ofta har jag tänkt tanken att jag hade trivts med att vara tonåring på femtiotalet. Nu har jag bara levt tio månader under detta decennium, men dessa brukar jag skryta/skoja om. Jag fick ju "ärva" mina betydligt äldre syskons saker. Ha det så gott på semestern. Kram Bosse

  SvaraRadera
 5. Vilken samling vilken nostalgi, vilka fina saker det fanns förr.
  Trevlig tripp.
  Jag drar jag oxå, mot Italien.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera