söndag 18 januari 2015

Att ladda batterierna

Ja det är tur att man har uppladdningsbara batterier för det är tusan vad det går åt till alla fuskljus och ljusslingor. Men som jag skrev igår, det är bättre att tända ljus än bara förbanna mörkret.
 Fick den allra ljuvligaste vårbukett igår kväll, så underbara färger. Den har glatt mig hela dagen och ingett hopp om våren som kommer.
Man blir lite sugen på att skaffa lite nya fräscha växter och samtidigt har jag rätt fullt i fönstren och lite svårt att slänga växter som fortfarande är fina.

Den här är rolig men lever lite på sparlåga vintertid.

I hallen kör jag med lite fuskblommor för att pigga upp lite.


I går fick jag något försenat min julklapp. Hade tydligen varit ute på villovägar. Ja Friherren ska få låna den också, men jag ska ha första tjing. Invigde den idag. Nyfikna? En massagedyna. Snacka om att ladda batterierna. Satte mig i bästa fåtöljen i källarrummet, levande ljus tända och soft avslappningsmusik. Underbart!

Ha en fin vecka och hoppas att ni liksom jag laddad batterierna.


6 kommentarer:

 1. Du har då verkligen samlat på dej batteriladdare ! - Vilken underbar blombukett !
  Jo, jag känner också att det behöver komma in mera blommor i mitt liv nu.
  - Massagedyna har jag aldrig testat, och just massage skulle jag absolut behöva men det är ju något som man aldrig unnar sej.
  Oavsett om du fortfarande sitter kvar i fåtöljen eller ej, så önskar jag dej en mysig vecka !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var något jag kan rekomendera...underbart. Tar en kvart om dagen, levande ljus och meditationsmusik i bakgrunden. Önskar dig det samma, alltså en skön vecka.
   Kram / RosMarie

   Radera
 2. Härlig bukett...uppiggande ;))
  Jag blandar också fejk blommor med levande....det går hur bra som helst, fast finast är ju levande växter förstås...men på vissa ställen kan man ju inte ha levande om det är för mörkt...som i källarvåningen....där har jag fuskblommor ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det roliga är att de lime/vita tulpanerna är idag rosa, men lika vackra för det. Javisst kan man punta med fejkblommor, många är ju fina idag jämfört med gamla tiders plast.
   Kramis

   Radera
 3. Vilken vacker bukett!
  En massagedyna, låter intressant! Vet inte riktigt vad det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser ut som en tunn bilbarnstol som man lutar sig emot och så finns det roterande kulor inuti som vandrar upp och ner och nyper rejält. Finns några olika inställningar, samt värme. Hur skönt som helst för trötta, stela ryggmuskler.

   Radera