lördag 2 maj 2015

Det ljusnar

Ja nu ljusnar det över nejden och man kan nog hysa lite hopp om en bättre morgondag. De senaste två dagarna av ihållande regn har ju inte gjort någon människa glad. Fast jag är glad att jag inte bor någon mil härifrån, för där var marken helt vit av SNÖ! 
I dag var det lite mer fart på tanten som tog tag i det där med tvätt och lite annat smått o gott. Satte mig också och jobbade med rättning och analys av nationella prov, något som tar mycket tid. Tänkte att det är smartare att jobba på nu för att kunna vara ledig när våren återvänder.
I onsdags var jag och min loppisväninna på favoritloppisen. Det här fatet fick följa med hem. Har ett likadant fast i annan storlek. Tycker det är så mycket sommar över det.
Kunde inte motstå dessa små mini-minikrukor med tillhörande små skedar. Passar utmärkt till flingsalt.
Som så många gånger förr hittade jag gamla linnelakan, detta dessutom broderat. Får väl se vad det blir av detta.Denna linneduk kostade 45 kr, inte klokt egentligen. Nu är väl inte brunt favoritfärgen direkt men broderiet var underbart och duken var hela 2 meter lång.

Nu kommer snart mellansonen hem och vi ska äta mat tillsammans.
Känns underbart att det är en ledig dag i morgon också. Vad vi ska göra med den återstå att se. 

Ha en skön söndag!
6 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att inte kunna motstå på loppisar, hihi...fina saker du hittat ;)
  Hoppas morgondagen blir bra hos er...sol vore ju bra ;)...här skulle det bli det...så det blir en tur till landet i morgon ;))
  Kram på dej !
  Bia

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att inte kunna motstå på loppisar, hihi...fina saker du hittat ;)
  Hoppas morgondagen blir bra hos er...sol vore ju bra ;)...här skulle det bli det...så det blir en tur till landet i morgon ;))
  Kram på dej !
  Bia

  SvaraRadera
 3. Vilka fynd, igen!
  Vet du märket på skålen med rosor?
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 4. Tack för titten på min sida... det glädjer mig dina fina ord... din sida är också härlig... hit återkommmer jag.

  SvaraRadera
 5. Visst är det ljuvligt att det blir allt ljusare dagar! Den här tiden då det verkligen märks skillnad i ljusmängd tycker jag mycket om. Fin ny vecka till dig!

  SvaraRadera
 6. Okej. Eftersom jag alltid hamnade på google och återvändsgata när jag trycker på det blåa när du kommenterar hos mig, kom jag idag på en ny idé och hittade hit. Vilken vacker förstabild. Är det utsikten från ditt bostadsfönster? Vet du att dekoren kallas för mormors rosor, den på det fina loppisfatet. Min svärmor som var en storsamlare hade Mormors rosor som favoriter. Därför fick de kopparna och kannorna en stor egen monter på vårt porslinsmuseum. Jag noterade att det var många besökare som gillar just den dekoren. Precis som du skriver är det somrigt. Kram Bosse

  SvaraRadera