lördag 23 maj 2015

Rycka sig hän i hänryckningens tidNu blir det ett kort inlägg bara för att önska er alla en härlig pingt, denna hänryckningens tid. Idag gläder oss solen med sin närvaro även om vindarna är allt annat än varma. Första frukosten för i år i lusthuset. Där beslutade vi oss för att ta en liten roadtrip, vart får ni se i morgon. Den där göra-listan gömmer vi till senare.

Njut av dagen!

6 kommentarer:

 1. Här i UK har vi Bankholiday Weekend och jag hade glömt att det är pingst!
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 2. Åhhh blommar syrenerna hos er....inte ännu hos oss, men när vi flyttar ut till torpet brukar dom stå i blom...ibland även överblommade, men i år verkar det vara sen blomning...är väl vädrets fel !!!
  Trevlig pingst helg till dej med;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. En riktigt skön och hänryckt pingst önskar jag dej och de dina!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Åh dessa underbara syrener ♥ hoppas ni haft en fin Pingst! här blev det grillning och lite av varje,i dag vart det besök av de små syskonbarnen..ja en helg går fort!Önskar dig en fin kommande vecka <kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Hej, både du och jag med flera har varit hänryckta nu i helgen, ja även den tid som kommer nu framöver. Man borde nog vara uppe på nätterna oxå för att få njuta så mycket som möjligt, hi hi . . . .
  Fast jag är ju en nattuggla och lägger mig sent, alltid efter klockan 24.00
  Och nu på vår-sommartiden sover jag inte heller så länge på fm. men antingen räcker det för mig.
  Idag har jag bakat bullar, ja det är verkligen 'kryss i taket', men vad ska man göra om man inte kan gå ut . . . för att det luktar så jäkla illa. Ja det luktar skit.
  Ja värre ändå, svärmmgödsel, folk tycker jag borde har vant mig av att jag bott i över 30 år på landet, men jag vill inte vänja mig, det är en 'pyton lukt' blääää . . .
  Som tur varar det inte så länge, jag förstår väl att det är ett nödvändigt ont för alla som känner det. Ha ha ha . . . . jag kan tala om detta 'skitämne' hur mkt som helst.

  Må så gott vid Vättern, kram/ Eva

  SvaraRadera
 6. Så ljuvligt med syren i blom! Här är det nog flera veckor kvar. Strax före midsommar... men det är så himla kallt så har vi tur kanske till midsommar. Fin dag till dig! Kram

  SvaraRadera