lördag 14 mars 2015

Att ha avverkat ett 4-timmars träningspass

Jodå, i fyra timmar höll vi på att träna. Hur orkar du kanske någon tänker. Ja nu var det ju bara magmusklerna och röstapparaten som fick sig en genomkörare. Hjärnan fick gå på högvarv ett tag också naturligtvis och ett antal sit ups blev det också från sittande till stående. Härlig känsla efteråt och energipåfyllningen är påtaglig. Vi övar inför tre kommande konserter med olika tema så det är verkligen omväxlande och kul.
Ikväll valde jag bort Melodifestivalen igen och tittade på svt2 som hade två timmars program med den tyske operastjärnan Jonas Kaufmann. Han berättade en del om tyska operetttonsättare och höll en konsert. Mycket behagligt att lyssna till.
Hade inte direkt några bilder att dela med mig av idag, så när jag gjorde en paj till kvällen av det som gick att hitta i kylskåpet, plockade jag ut lite i skåpen och fotade.
Lite loppisfynd som vi använder lite då och då för att sätta lite extra lyxkänsla.


Små försök att vara lite nyttiga... Pajen innehöll broccoli och så gjorde jag äpplen i ugn. Att jag igår kväll åt en halv pizza håller vi tyst om...

Är lite svag för gamla nysilversaker och bordsgrejer och vi använder det faktiskt ofta.
Den här lilla minisaltskeden är så söt.

Avslutade kvällen med att titta på första avsnittet av den danska serien "Badhotellet". För mig som älskar havet och tjugotalet är det ju rena drömmen. Miljöerna både ute och inne är underbara. Musiken gillas och kläderna är bedårande.

Ja, så var det redan söndag i morgon. Inte hinner man med särskilt mycket på en helg inte. Morgondagen måste nog innehålla lite plikter och måsten, för nu har jag roat mig både i gårkväll och hela dagen idag.

Avslutar med en bild tagen under en av mina promenader under veckan. Tack för rara kommentarer. Bilden blev mörkare än det var och ger en känsla av hav som det ju inte är.Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

 1. Sån träning gillas. Jag tittade på
  melodifestivalen ville se hur det gick för
  Måns, och det gick ju som en dans.
  Ha en skön söndag
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Det låter som en givande träning! Nästa söndag kör jag hårt med min Damkör, då blir det extrarep för oss. Härligt att träna på helgen när folk är utvilade.

  Vilka vackra bägare och vilken ljuvlig bild!
  Ja, Kaufmann gav säkert mera än Mellon! Han är en gudabenådad sångare. Sicket spektakel detta är!
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Nu får jag lite dåligt samvete...har inte tränat på länge och jag tror nog jag gått upp lite i vikt...ställer mej inte på vågen för jag vill inte veta, hehe....men efter renoveringen ska jag ta tag i träningen igen....promenader/löpning och yoga...såg också Mello men det var inte spännande för en sekund....Måns drog ju ifrån på än gång !!...låten var helt ok...men Mariette och Magnus var också bra ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Vackra bägare, underbar bild och den lilla saltskeden är helt bedårande!
  Jag tror aldrig att jag har sett någon sådan förut.
  Jag har varken tränat eller lyssnat på "Mello",
  har jobbat hela helgen.
  Nu njuter jag av att det äntligen är måndag, Ha,haha!
  Med det träningspasset du har, borde du vara i toppform till konserterna!
  Önskar dig en fin ny vårvecka!
  Kram!!!

  SvaraRadera