söndag 17 augusti 2014

Så fort gick den helgen

Ja den bara försvann. Gårdagen startade med hotellfrukost inne i den där stora förorten tillsammans med Friherren och två av sönerna. Den frukosten varade ända fram till kvällen då det var dags för kräftskiva. Vädret växlade mellan sol och regn och såg ibland riktigt hotande ut. Som tur var klarade vår lilla stad sig bra från oväder, särskilt med tanke på att det var fullt av olika aktiviteter häromkring.
Ett litet snabbt loppisbesök hanns med. Jodå, några små fynd blev det. Svårt låta bli när det är guldpengsnivåer.


Så var det dags för kvällens stora kräftskiva ute på landet i en lada. Skickar för en gångs skull med en outfit-bild, något jag inte brukar göra precis...
Stämmer inte riktigt...halsbandet togs bort men blomman blev kvar. Kände mig lite för fin.  Lite knepigt det där med kläderna nu...tröja...jacka...byxor...strumpor? Betydligt lättare förut i somras när det var minsta möjliga klädsel som gällde dag efter dag. 
Här har vi logen dit 215 glada människor traskade in för att i härlig trängsel äta sina medhavda kräftor. Så svenskt som det kan bli. Senare på kvällen kom det fler som ville vara med på dansen. Nu är jag ingen dansbandsälskare precis men lite skuffa runt på tiljorna blev det. Var så fint dekorerat där inne. Hade tänkt ta några bilder men det var inte lätt. Man satt där man satt och sedan var det trångt på dansgolvet och fullt upp med att prata med massa människor.
En annan gång kanske det kommer bilder från den plats där logen ligger. Lite högre upp finns en sagolik utsiktsplats med vidunderlig vy över landskapet.

Timman blev sen, lite sovmorgon idag och sedan skoljobb heeela dagen lång. Som tur var lagade son med flickvän en god middag.

Detta är min aftonlektyr.


Ha en bra vecka!


2 kommentarer:

 1. Vi hade kräftskiva för två veckor sedan....och visst är det godare än surströmming !!!....är inte så förtjust i det egentligen, men det tillhör liksom sommaren här uppe ;))...och festen i sej är ju trevlig;)....nej fy för tidig höst...hoppas det vänder snart....
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Tack för titten !!
  Jaa nu är det jag igen hihi...men visst är det roligt att fixa till saker av gammalt skräp ;))
  Önskar dej en väldigt fin helg!
  Kram bia

  SvaraRadera