fredag 21 november 2014

Summering av veckan

Som vanligt konstaterar jag att även denna veckan gick väldigt fort. Fixat färdigt i källarrummet, och även beslag på nymålade byrån är på plats. Lite minipyssel hanns med. Eleverna har såld korv för närmare 30 tusen så nu är det bara att planera skolresa. Två tänder utslagna på en elev under heldag i ishall. Jobbat lååånga dagar för att få lite kortare nästa vecka för att få tid med lite adventsfix. Grådagar som naglat sig fast hela veckan. Städrace i eftermiddag och nu väntar helgen med lite olika aktiviteter.
Ser på bloggar och i fönstren i vår stad att många börjat adventspynta. Nja...jag väntar nog till slutet av veckan. Däremot har jag börjat tända ljusstakarna och ljuskransen som faktiskt är framme året om.

Sovrumsfönstret är väl i princip julklart, bara snön som fattas därutanför.

I vardagsrummet lyser denna ljusstaken. 

På köksbordet står denna ljusstake som tändes nu ikväll när vi åt lite "man tager vad man haver". Det blev goda mackor med köttfärs, lök och ost. Där till ett glas rött.

Lite jul har jag ändå plockat fram då denna vackra figur fått komma fram från sin plats på en hylla. Ser så gammal och fin ut.

Oj då, nu är det dags för Skavlan. 
Ha en underbar helg!

3 kommentarer:

 1. ser mysigt ut där i fönstren....några ljusstakar och stjärnor har jag inte satt upp ännu, men som du vet lite annat ;)...nästa helg då kommer nästan allt upp ;))...
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint du gjort det.Jag har inte ens börjat ännu!

  SvaraRadera
 3. Så fint och ljust, härligt! Jag ska nog ta fram lite ljusslingor i helgen, det behövs i detta mörker!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera