fredag 3 juli 2015

Feeling hot, hot, hot...

Jag vet, jag klagar inte, men jag är väldigt varm. Som sagt, ibland är man inte på rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag tänker naturligtvis på att det är vid havet jag skulle varit nu, men dit kommer jag kanske framöver innan sommaren är slut. Har förberett käk till morgondagens lilla fest. Gick upp tidigt och tog sedan siesta mitt på dagen för att sedan sätta igång fram på kvällen igen.
Började med frukost på altanen vid halv sju. Tittade ut över vattnet som låg spegelblankt. Mina bilder i förra inlägget var inte från lusthuset utan just baksidans altan. Lusthuset ligger strax bredvid. Där går inte att vara alls nu om man inte vill leka att det är en bastu.
På morgonen var det lagom varmt och solen sken genom gardinerna.
På framsidan mot gatan har vi också en altan under tak. Den är i västerläge så i dessa dagar har den gett lite skugga och svalka.
De här gamla lyktorna har börjat rosta, men jag tycker de är rätt fina ändå. Bara två olivträd överlevde så här fick istället en garderobsblomma flytta ut. Har också min orkidébarnkammare här ute.
Det är precis vad jag ska göra nu och ta någon kall dryck. Kanske man skulle sova utomhus i natt?

Ha det nu så gott i värmen!

3 kommentarer:

 1. Det är verkligen lockande att sova utomhus en kväll som denna! Uj, så varmt det blev - så plötsligt, extremt varmt! Man är verkligen inte van vid värme överhuvudtaget, så det blev lite chockartat, minst sagt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Så mysigt du har där på altanen i västerläge ;)).......jag kunde inte sova i natt....32 grader hade vi nästan hela dagen och kvällen var också varm...idag har vi mera normal temperatur....tycker 25 grader räcker gott och väl ;)
  Ha en fin dag !
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten vit bänk du har det, och fint har du fått till det på den!
  Ha en härlig helg i värmen du också!
  Kram Anna

  SvaraRadera