torsdag 31 december 2015

Klackarna i taket

Näe...knappast! Inte ens på golvet. Och jag som klickat hem ett par klackskor i favoritmodell i repris. Jag ställer dem på bordet i stället och brer ut plattfötterna stadigt på golvet så inga nya olyckor sker. Ja ja...vad är en bal på slottet...
Någon skumpa blir det inte heller...ingen bra kombo med värktabletter. Ramlösa är gott det också så det är inga större problem för min del. Så här blir det lugn hemmakväll med morotssoppa och lite smått o gott.
Blev uppmuntrad med blommor från mina kompisar som jobbar på med repetitionerna av lustspelet. Så surt att inte kunna vara med! Hade en härlig låt som jag skulle ha sjungit, typ i lite äldre jazzversion.
Klaga hjäper inte...upp med modet! 
Har nog skrivit det tidigare, men jag gillar ju 20-talet, modet, miljöerna och musiken. Yngste sonen har placerat datorn vid "lidande-fätöljen" och med lätt fix kopplat upp mig på Netflix. Där hittade vi en serie med just 20-talet. Kommer inte ihåg namnet nu men en ganska banal deckarhistoria men med sååå vackra kläder!!!
Fast just nu är kläder inte första prio, bara de går att få på kroppen liksom, Har upptäckt hur få plagg, för att inte påstå knappt några alls, man har som har har knäppning fram. Inte alls enkelt när ena armen hänger som en sill.
Det är heller inte mycket man kan göra med bara en arm. Ganska nyttiga upplevelser när man annars tar allt för givet. Försök trycka ctrl+alt+delete med en hand...Julstämningen är kvar här hemma och granen lyser upp i sitt hörn. Det får väl vara kvar ett tag till, det blir liksom inga stordåd genomförda dessa dagar. Väntar på att kroppen ska läka. Läkarbesök på tisdag och får då lite mer hintar om hur det blir framöver med rehab och jobbstart. Längtar så efter nya glasögon. Dessa gamla är värdelösa på 0-1m, så de åker av o på hela tiden.

Tack för alla rara kommentarer och krya-på-dig hälsningar. Det värmer.

Med önskan om ett riktigt Gott Nytt år!!!6 kommentarer:

 1. Oj jag tänkte att vad 17 är hon ute och dansar och 'slår klackarna' i taket nu. NU med en ond arm. Pust, så var det som tur inte.
  Nej jag missunnar dig absolut inte lite skoj, men det får bli en annan dag. Tycker ändå synd om dig som gillar att spela i revyer, hade faktiskt tänkt att åka och se revyn i år, men nu väntar jag.
  Det viktiga är nu att du blir okej,
  Önskar dig god bättring och GOTT NYTT ÅR, kram/ Eva

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dej verkligen större tur under 2016 än du fick på slutet av 2015! Jättetrist för dej! Hoppas att du snart får slå klackarna i taket i något annat sammanhang!
  Önskar dej en fin fortsättning på 2016 och god bättring!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Önskar dig ett riktigt bra 2016.
  God fortsättning på nya året.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. God fortsättning på det nya året 2016!

  SvaraRadera
 5. Vill önska dej en god fortsättning på nya året!
  Och en förhoppning om att du snart skall bli bra i din arm/axel...
  Ha det gott och sköt om dej !!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas attt du snart är bättre och tänk positivt, nu kan du ju se hur många serier du vill på Netflix. ;-) Det finns ju så många att välja på där, jag skulle kunna titta hela tiden men det gör jag ju såklart inte. Hur som helst så är det bra med TV när man har skadat sig och blir sittande.
  Krya på dig nu!
  Kram, Ann

  SvaraRadera