torsdag 26 juni 2014

Växlande molnighet

 Ja det kan man väl säga stämmer bra denna dag. Lämnade den grå och regntunga hemorten för ett soligare Östergötland med helt fantastiska blå linfält. Kom tillbaka till sol som snart övergick i spöregn och åskmuller och nu tycks regnet stanna kvar. Nåväl, regn behöver vi. 
Den här saken släpades med hem på buss från Göteborg, men då i regnbågens alla färger. Sedan låg den i källaren och väntade på en plats. Det tog tid, men till slut fick den en plats på altanen och vit färg.
Den vita lilla rosen Polstjärnan blommar för fullt mot garageväggen.
Kompisarna bredvid blommar för fullt även de...

Här fortsätter bröllopsförberedelserna för fullt. Varje dag blir något avprickat på listan. Tänk att det ska vara så svårt att hitta en klänning till bröllopet som känns rätt? Antingen blir det en gammal eller får jag ta fram symaskinen...men hur ska jag ha tid och tålamod för det?
Kopplar av med lite blombestyr mellan varven.
Har tagit nya sticklingar av den stickling jag fick för någon månad sedan. Har satt ut den på altanen.Full fart på den rosa klövern. 
Nu ska jag ta fram gitarren och träna på lite bröllopssånger. Behöver få lite förhårdnader på fingertopparna för att inte få så himla ont. Ha det gott och hoppas värmen kommer åter. Den saknar vi...4 kommentarer:

 1. Ja, den pjäsen har du också lyckats omvandla! Du kan ju nästan trolla! :)

  Så många fina rosor du har!
  Inte lätt när man ska hitta något extrafint för bröllop! Jag förstår ditt dilemma - det är väl den värsta biten, att hitta något snyggt!
  Den klövern är verkligen såååå vacker med de mörka bladen mot den ljusa blomman!

  Fint väder fick vi idag - helt otippat, men det är fortfarande jättekallt! Vi skulle ju också få skurar, men det är bara att tacka och ta emot när det blir sol istället!

  Hoppas du hittar något snyggt! Min gamla kompis har butik i din stad och där finns supersnygga grejer ( i alla fall i MIN smak) Miranda heter butiken!
  Bara ett litet tips!
  Lycka till med bröllopsfixandet!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finkammat den...även i grannstaden...hittade däremot m a s s o r av annat jag ville ha...men har en gammal därifrån jag kan ha.
   Kram o tack för tanke!

   Radera
 2. Här har inte rosorna blommat ännu ;))....jaa nu väntar jag på den "riktiga" sommaren....men jag undrar jag...blir det någon sommar ?....två månader har vi att glädjas åt framöver....tänk om det inte blir någon värme och sol, ja vem vet ?...
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog får man lite panik emellanåt...värme...snälla...det vänder ju nu... Just nu ser det inte så lovande ut tyvärr, vi kan bara hoppas och medan vi väntar glädjas åt annat roligt...
   Kramis

   Radera