tisdag 8 juli 2014

Bröllopet

Ja nu har lugnet lagt sig och jag kan luta mig tillbaka och suga på alla härliga minnen från helgens bröllop då äldste sonen gifte sig. Som på beställning fick vi underbart väder och kunde mingla runt ute i den underbara miljön vid vattnet. Här fanns släkt, vänner och barndomskompisar. Lite extra roligt då brudens släkt o vänner från Rumänien också kom hit.

Festen hölls i en nyligen renoverad lokal som ligger alldeles vid vattnet. Inredningen är helt i min smak. Även tårtan, som smakade helt fantastiskt,passade in i färgskalan.På väggen hänger mina pom-poms jag gjort.Som placeringskort var det gråsvarta stenar med namnen i vitt och rosa sånghäften. 
Visst är cola-flaskorna fina med samma färg som fondväggen.         Liten goodiebag till gästerna.Ingen blomsterbåge till brudparet men väl några enkla skålar med rosor, lilja och brudslöja.Så fick ni en liten glimt av det som tagit större delen av min tid de senaste veckorna. Allt blev så bra och lyckat som vi hoppats. Och som ni kanske minns jagade jag en klänning...tro det eller ej...jag skickade efter en ceriserosa från Ellos. Så kan det bli. De har faktiskt en del bra märken, bla ett danskt jag gillar.         Nu är vi hundvakt några dagar.
Idag har jag bara latat mig, solat och badat.
Nu gäller det att passa på när sommaren är som bäst, varm och solig.

2 kommentarer:

 1. Så fantastiskt vackert lokalen var inredd och så många fina detaljer! Jag kan tro att det blev en härlig dag på många sätt! Vilken tur att det blev just den här lördagen med tanke på vädret!!! Jag kan tro att det känns skönt nu och många fina minnen!
  Att det var DEN sonen fattade jag aldrig...så roligt och så glad jag är för hans skull! Jag har gratulerat på FB!

  Fortsätt nu och njut och lata dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Åh så pastelligt och fint....gillar det verkligen;)....så läckert med coola flaskorna,gillar turkost;)....ha det gott nu i sommar värmen....nästan föör varmt, men man får inte klaga, nää då;)
  kram

  SvaraRadera