torsdag 31 juli 2014

Att se klarare

... det gör jag nu. I alla fall ut genom altanfönster och lusthusfönster. Fick ett ryck i går när det råkade vara en något svalare dag som inte gav gassande sol. Fram med sopkvastar, dammsugare och fönsterputsgrejer och så blev det nystädad altan och nystädat lusthus.Känns alltid lika härligt när man tagit tag i något man tänkt länge men inte orkat göra. 


Har visat bilder här från altan tidigare, men det är en kär plats sommartid. Börjar och slutar dagen här och befinner mig gärna här under dagen också med något i händerna.
Lusthuset blev utan flugor och spindlar några timmar...för ständigt krig med dem och andra små insekter som vill ta del av mitt lusthus.

Var på konsert i kyrkan i går kväll och där träffade vi några vänner som var på besök i vår lilla stad. Kvällen avslutades tillsammans med dem i lusthuset, där vi kunde njuta av en härlig solnedgång. Oplanerade möten är bäst.
Nu börjar kvällarna mörkna tidigare och jag fyllde på lagret i lusthuset med värmeljus och kronljus. Höstkvällarna där inne är mysiga med massor av tända ljus och lyktor.Om några timmar bär det iväg ner till södra Småland. Blir musiklyssnande även där, men då jazz istället för klassiskt som det var i går kväll. Härligt att vara allätare vad det gäller musik, upplevelserna blir desto fler.

Ha en härlig helg och fin start på augusti.

2 kommentarer:

 1. Vilket mysigt lusthus, och skönt och ha
  nystädat. Just städning har kommit efter
  väldigt i sommar här hemma.
  Ha en fin helg
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Vilken fin soffa jag ser på en av bilderna...läcker klädsel på den;)
  Vi har kräftskiva ikväll...vi sitter på uteplatsen och äter och dricker gott, och sjunger snaps visor, hehe....ha en fin lördagskväll!!
  Kramis bia

  SvaraRadera