onsdag 9 juli 2014

Ta mig till havet...

Ja oj vad jag längtar till havet dessa heta sommardagar. Just nu står det inte på programmet så jag får snällt nöja mig med vårt egna "hav" som ju är vårt lands näst största insjö och är helt underbar att bada i. Man får inte vara någon badkruka för temperaturen går sällan över 20 grader, vilket den inte gjort ännu. Det kan variera från plats till plats och från dag till dag beroende på vindar och strömmar. Uppfriskande är iaf ordet.

Detta är en tavla med något tryck på som jag gjort om och målat med tavelfärg, samt klistrat fast en gammaldags badbild.
I går var jag och badade i en mindre sjö i närheten och där var det nästan för varmt i vattnet. Om jag blundade i dag så lät vågorna precis som vid havet. Underbart att ha så nära till vatten att man bara kan ta cykeln dit.
Under sena eftermiddagen hade vår sångförening utekonsert inne i den större staden. Varmt vill jag lova...men jag kom ihåg texten i min sång trots att hjärnan kändes mosig.Sitter ensam i bara dataskärmsskenet i lusthuset och blickar ut över mitt "hav". Vill inte gå in för det är sååå varmt i huset. Ser ut som om även morgondagen blir en dag på stranden...

Njut alla vänner där ute i sommarsverige.3 kommentarer:

 1. Perfekt och bo nära två så fina sjöar, och
  Vättern är ju ett innanhav så då är du på
  sätt och vis vid havet...fniss. Härlig bild från
  stranden och på sommarkronan.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Ja, nu är det hett!
  Har varit i stugan vid havet några dagar och badat i vår vik.
  Inte en manet, ingen tång och ljuvligt friskt i vattnet...................
  Vad vackert du verkar bo, så fint bredvid vatten.
  Underbar bild på din traskrona som vajar i vinden.

  Ha en fortsatt fin sommar,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Ja havet vore inte dumt
  ha en fin helg
  kram Rosa

  SvaraRadera