fredag 5 december 2014

Helg igen

Är det någon mer än jag som tycker veckorna fullständigt rusar  fram med tågets hastighet? Jag hinner ju inte ens skriva några göra-listor. Men man gör så gott man kan, både hemma och på arbete. 
Ska bli skönt med helg, vila lite och göra några måsten varvat med lite julbestyr. Denna kudde är egentligen en bonad som jag gjort om till kudde. Lite trevligt med julkuddar att vila sitt trötta huvud på.
Den stora kudden är två hopsydda linnehanddukar, har två stycken.En i andra soffhörnet.
Detta är en duk jag sytt fast på linnetyg och gjort kudde av istället. Som ni förstår är jag skapligt trött och mest tänker på att vila mitt arma huvud. Kan också bero på att jag haft besvär med bihålorna och mest hela huvudet hela hösten, vilket i sin tur kan bero på den miljö jag vistas i varje dag. En ny byggnad som byggdes för snabbt och nu lär det finnas fukt i betongen. Inte kul alls. Medicinen börjar verka som tur är och jag kan andas genom näsan. Ibland behövs det inte så stora under för att livet ska kännas lättare

Min ängel-stjärna har hittat sin plats och det var så kul att vika strutar så det fick bli en variant till av änglar.

De fick hänga i köket där jag tidigare haft strutar hängande. Får väl hitta en plats för några strutar någon annanstans. Skulle nog funka i badrummet förresten, de är nämligen svart-vita och det är badrummets färger.
Gläds åt alla kreativa juldekorationer som jag ser och läser om på era bloggar. Inspirerande och livsfarligt för mig som kan gå igång på tre röda sekunder. För att inte tala om Ernst som förmodligen får mig att gå ut i skogen i morgon och leta naturmaterial till att dekorera trappan med. Där ser fortfarande ut som sommar med blommande pelargoner, men nu så ska de dö...

Nu börjar det lukta god mat...ja jag vet, jag är lite bortskämd ibland, Friherren har lagat maten igen.

Ha en mysig fredagskväll!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina kuddar och så mycket fint julpyssel!
  Ja, Ernst kan verkligen få igång en! Så otroligt inspirerande han är i alla lägen!

  Härligt med en Friherre som lagar maten!
  Men jag klagar inte, just nu är jag bjuden på julbord på ett riktigt slott!
  Ha en fin adventshelg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att få äta på ett slott. Är en riktigt galen slottsälskare, ju äldre desto bättre. Hoppas maten smakade bra.
   Ha en fin fortsättning på helgen.
   Kram
   RosMarie

   Radera
 2. Vilken underbar bonadskudde! Härliga tidningsänglar också! Så mycket inspiration. Har lust att sätta igång genast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en del av det positiva med att läsa bloggar att man får så många idéer, inspiration och nya tankebanor. Gamla bonader är fina att återanvända till kuddar då de kanske inte är så kul att ha på väggarna längre.
   Ha det fint!

   Radera