tisdag 16 december 2014

Lite pyssel

Jag bara måste ta mig små stunder och plocka lite bland gammalt pyssel eller göra något nytt. Det hör liksom till och känns inte riktigt som jul annars. I dag blev det att göra färdigt julkorten jag påbörjade igår kväll.

Det är väl ute att skicka julkort, men jag har några som brukar uppskatta att få ett personligt kort. Tycker själv att det är roligt att få något annat i brevlådan än bara räkningar.
Kul att klistra och klippa lite. Brukar kopiera och dra ut lite bilder från nätet.
Förra året gjorde jag dessa hängen av snäckskal, dekorerade med änglar och små prismor.
Ser att många tagit fram julgranen. Jag har ett gammalt tänk någonstans i huvudet att det är det sista som görs efter att jag har julstädat. Får se hur det blir med det.

Har även kvar några ljus från förra året som får stå framme i ett litet arrangemang.Ha en fortsatt fin vecka!

2 kommentarer:

 1. Vilket vackert pyssel och vilka vackra och personliga julkort du gör! Jag kan tro att det är uppskattat! Jag höll också på med sånt för några år sen, men nu har jag hemfallit åt kattkorten och stöder ett katthem istället. Mina egna akvarellkort har alla fått flera gånger om nu, och de är förresten nästan slut nu.
  Ha det gott mellan pysslet!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Klart folk blir glada av att få så vackra kort! Jag har också några speciella som jag skickar till, men det är inte så många. 14 st. i år. Korten är påbörjade men inte klara än...
  Ja, det är en glädje att få hålla på med det jag gör!
  Kram Anna

  SvaraRadera