fredag 19 december 2014

Raska fötter springa tripp, tripp, tripp

Ja idag har det varit full fart. Först skolavslutning och sedan in till stan och lite julshopping. Det är ju roligt att ha någon paket att ge bort. Lyckades få till något litet till alla i familjen. Hade ingen bil så jag fick ta bussen, vilket gjorde att jag hamnade i centrum istället för köpcentrat där man oftast hamnar. Var evigheter sedan jag strosade omkring där.
Flera affärer sålde ut julsaker för halva priset, även Indiska. Behövde jag denna ljusstaken? Var den ens i de rätta färgerna? På något konstigt sätt hamnade den i en kasse i min hand. Nu får jag tänka om helt vad det gäller juldukningen... Men lite rolig var den ju och skulle jag tröttna på färgen kan den ju lätt få en annan.
Nu var det ju julklappar till mina nära och kära jag skulle köpa, men det blev "den lilla svarta" också. Skor och smycken hade jag som tur var och klänningen var faktiskt billig. Nu är jag laddad för julens fester.
I kväll var det trötta fötter som låg upp i TV-soffan, men för en gångs skull var det med nöje jag fördrev tiden där. Mycket sång och musik, Tack för musiken, Diggiloo och Fredsgalan. Det var en bra avslutning på denna dagen. I morgon blir det till att städa hela dagen. Sedan kan julefriden komma.

2 kommentarer:

 1. Sänder dej en helghälsning såhär efter att disken är avklarad efter mina rara gäster!
  Den klänningen blir du supersnygg i! Åh, så fin!
  Ha en härlig fjärde adventshelg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Åh så mycket fint som du hittade på din shoppingrunda !
  - Adventsstaken förstår jag att du inte kunde avstå i från, och glashängena är så söta och dekorativa !
  Och kläderna sen...Wow, så snyggt !!! - Nog skulle jag vilja se dom på också ;)
  Hoppas att städningen är avklarat, så att julefriden kan dyka upp !
  Ha det gott ♥
  Kram / Anneli

  SvaraRadera