lördag 27 december 2014

Hjärnan på högvarv

Ja om det råkade vara en slappardag så har  jag nu fått sätta full fart och hjärnan tenderar att bli överhettad. Nej, det är inte några frågesporter eller korsordslösande på gång. Det är åter igen dags att gå upp på scenen och på en dryg vecka sy ihop ett lustspel tillsammans med mina goda vänner. Inte klokt att utsätta sig för det här år efter år och ändå gör jag det. Har gjort det i 25 år! Texter, sånger, ingång, utgång, kläder, rekvisita... ja det är mycket att hålla ordning på. 
Skönt att komma hem frampå kvällen och sätta sig och koppla av lite vid granen. Eller att plugga texter...
Vår värmepump går lite på halvfart så här är inte riktigt lika kallt nu. Först på måndag får vi hjälp med att se vad som är fel. Men mycket tända ljus värmer faktiskt bra.

Någon riktig julmistel blev det inte i år heller. Den här håller bra år från år. Ett litet pillgöra från luffarslöjdstiden.

Ja det blir nog lite si och så med mina blogginlägg den närmaste tiden. Som ni förstår finns ingen tid för annat pysslande eller fotande. Men jag kommer kika in hos er och se hur ni har det.

Än är det jul, för julen varar ju som bekant till påska.

6 kommentarer:

 1. Avancerat med julspel men kul med traditioner. De vill man inte bryta i första taget

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen till min blogg och kul att du ger dig till känna. Jo en gammal revyräv ger sig inte i första taget...

   Radera
 2. Är det månde en nyårsrevy på gång? :) Jo, jag förstår precis stressen och känslan, både bra och oroande! Jag är ju själv medlem i en teatergrupp och jag känner igen detta med förberedelserna! Det kommer säkert att gå jättebra och ni får ju er belöning sen av publiken och av er själva också!
  Lycka till med förberedelserna och föreställningen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast vi kör inte nummerrevy utan mer fars och lustspel, vilket vi gjort de senaste 15 åren av våra 25. Just nu är det en uppförsbacke innan vi kan texter och sånger och kan börja spela ut och agera. Tack för lyckönskningar!
   Kram
   RosMarie

   Radera
 3. Vilket projekt, fast verkar kul. Lyckat ill!

  SvaraRadera