lördag 24 maj 2014

Nu är det gott att leva

Gårdagens personalfest blev en lyckad tillställning. God mat, medryckande musik, glada och trevliga människor och medelhavsvärme med denna utsikt utanför restaurangen...vad mer kan man begära liksom?
Helt magiskt att gå hem fram på småtimmarna i mörkret fortfarande med tröjan i handen. Detta vill jag ha många repriser av.

Pausade i städningen i dag och åkte till favvo-loppisen. Nu var det ett tag sedan så det gjordes några fynd.
En ampelhylla som ska få lite vit färg och kanske användas ute (eller så blir det inne) med en växt eller ljuslykta på.


Precis innan jag lämnar loppiset får jag syn på en vacker glasskål som var som gjord för en fräsch sommarsallad. Behövde faktiskt en sådan. De två små glasen är verkligen mini och passar bra till midsommarsnapsen, perfekt storlek för mig.
En grå lite "ruffig" kruka fick följa med hem. Det är verkligen inte lätt att motstå, allra minst när det mesta kostar runt tian. 
Oöppnad förpackning med tre små burkar med ruta att skriva på. Är ett set för kryddor men jag funderar på att hitta ett annat användningsområde.
Fyndar ofta fina textilier på denna loppis. Här grovt linne som består av två handdukar som är ihopsydda till en duk.
Och så var det det där med vackra anteckningsböcker...denna med vackra målningar och plats för anteckningar.

Mitt sista fynd är denna lilla söta sak som jag inte riktigt vet vad den har använts till. Tvål kanske? 
Himla söt. Den ska nog hitta sin plats den också vad det lider.

Nu ska här hängas upp tvätt och sedan får jag väl bli sällskapsdam åt Friherren som tittar på fotboll. Eller också smyger jag ut lite till lusthuset och njuter av solnedgången.

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen en härlig tid nu och så många fina dagar vi har haft! Tyvärr fick vi inget regn här, det behövs verkligen!
  Så många spännande och fina saker du har hittat, och jag kan förstå känslan när man hittar något användbart och billigt dessutom!
  Önskar dej en fin och skön söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Åh så mycket fina fynd....jag har också öppnat ett litet loppis här på gården....har jag kanske berättat ;))....just nu går det lite segt....men lite kunder har jag iaf haft...ska ha öppet hela juni.....och sen till hösten också ;))....ha en fin vecka!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Oj, vad mycket fint du hittade på loppisen! Det finns väl nästan inget som är så roligt och spännande som att gå på loppis. Min favorit blev nog den där gamla hängaren för tvål, den var speciell :-).

  Önskar dig en bra start på veckan!

  Kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 4. Tack alla rara som tittar in till mig och skriver en liten hälsning. Ja det var en lyckad loppishelg. Kram på er.

  SvaraRadera