söndag 18 maj 2014

Säg den glädje som varar för evigt

Ja underbart är ju som bekant kort men det var härligt så länge det varade. Nu sitter jag inne och kurar lite och ser ut på den gråblå himlen och det gamla välbekanta regnet. 

Blev inte så mycket "garden" idag inte, men frukosten intogs i lusthuset. Så mycket "flowers" är det inte i trädgården heller. Vi drömmer mest om en härlig trädgård men har inte kommit upp i basic-nivå riktigt ännu. 
Men det kommer...

Bjuder på några fina exemplar av kornettblommor som jag lyckats få att överleva och blomma igen. En riktig nostalgiblomma. Min mamma och mostrar hade alltid dessa blommor och förökade med bladsticklingar. Läste om hur man gör det men insåg snabbt att mitt tålamod nog inte riktigt skulle hänga med hela vägen ut om man säger så.
Alla ni bloggare är så duktiga fotografer och tar så fina vackra bilder och ursäktar er när ni tar foton med mobil. Det gör ju jag hela tiden trots att det faktiskt ligger en systemkamera här och skräpar och som ingen använder. Sönerna hotar sno den om vi inte sätter igång att använda den. Jodå, när sommarlovet börjar tar jag tag i även det...listan börjar bli lång.
Nu lite veckoplanering och TV-häng och så var den helgen över...

Ha en härlig vecka och ta hand om varandra.


2 kommentarer:

 1. För mej känns det härligt med lite regn och moln just nu! Jag har just sått och satt potatis och det behövs vattnas, dessutom har jag massor av innejobb att göra, eftersom soldagarna gick åt till ljuvlig trädgårdsarbete.
  Du säjer att ni inte kommit upp i basic-läge ännu! Jag har nog det läget hela tiden i min trädgård, det växlar verkligen, men den kräver ju sitt. Har man annat för sej en sommar och inte hinner rensa och fixa så mycket, ja då får man igen det närfel saker spritt sej i hela kryddträdgården - då är det bara att gräva om rubbet! :) Nåja, det gäller väl att hålla en nivå som passar en. Det är i alla fall väldigt skönt att vara ute och jobba i den och ta pauser med jämna mellanrum och bara lyssna på fåglarna och höra göken gala!

  Vilka fina blommor du visar!
  När det gäller kamera, så är min mobilkamera urusel! Den är riktigt dålig på alla sätt så den undviker jag verkligen, men har en liten behändig Canon ixus som är otroligt bra i alla lägen. Man kan fota utan blixt (som jag alltid gör) när det nästan är mörkt, bara en sån sak. Jag har en jättefin systemkamera (Canon) som också ligger oanvänd, eftersom autofokusen inte fungerar längre! Jättetrist! Få se om den går att laga!
  Önskar dej en fin start på veckan!
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
 2. Inget fel på bilderna du tagit tycker jag iaf ;).....härliga färger på dom;)
  Här kommer det regn och åska snart...enl. vädergubbarna....har tagit in lite saker från trädgården som jag inte vill ha förstörda av regnet....men så kan man ju inte hålla på hela sommaren förstås, hehe.....
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera