torsdag 23 oktober 2014

Gör om mig

Roar mig ibland med att titta på "Gör om mig" i Go´kväll på TVn. Ja himmel, vem vill inte göra om sig! Hur många defekter och fel går det inte att hitta liksom. Jag skulle kunna göra listan lång.Häromkvällen såg vi på ett historiskt program och blev påminda om hur kort tid vi haft tillgång till spegel. Hur tänkte människorna då? Var de befriade från dagens ytliga utseendefixering? Berodde förstås på om det var slott eller koja kanske. Blir nu kvinnorna omgjorda där i Go´kväll? För av någon konstig...hm...anledning är det ju sällan någon man som ska göras om. Ja utsidan är ofrånkomligt uppdaterad och fräschare och med ny look. Men tänk jag tror inte det handlar om att göra om någon utan att plocka fram någon. Med lite positiv omtanke och omvårdnad kommer personligheten fram mer. Jag tror faktiskt jag vill vara den jag är, sliten och nött av tidens tand. Men jag tackar heller inte nej till att försöka göra det bästa av materialet trots patinan. 

I morgon ringer jag frissan...

5 kommentarer:

 1. Det ytliga är trots allt för stunden.
  Att göra om sej inombords kräver insikt, självkännedom och vishet.- Och med åren får man oftast allt detta.
  Önskar dej en fin helg ♥
  Kram / Anneli
  Kram / Anneli

  SvaraRadera
 2. Där kom du med många förståndiga tankar och åsikter. Helgkram från Bosse gubbe.

  SvaraRadera
 3. Skulle nog aldrig vilja att någon skulle göra om mej, haha....även om det skulle behövas, haha....men jag är nog ganska nöjd ändå ;)....man är inte äldre än man gör sej som det heter....mår man bra inombords, så syns det nog på utsidan ;).....men lite fåfäng är jag allt, hihi...ha en fin helg !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Göra om, nej, men förhöja lite grann å jag inte ser så trött och utarbetad ut. Bra om nån talar om vad som passar för att se lite trevligare ut.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jag är fåfäng, men är det en dålig karaktär - det beror förstås hur mycket man glor
  på sig själv kanske. Jag skulle aldrig gå och shoppa utan smink och håret i ordning,
  då hade jag inte känt mig bekväm. Men det är inte mycket klet, bara lite mascara,
  ögonbrynspenna, läppglans sen känns det bättre, så har det varit sen typ 18 års ålder.
  Hemma får det vara vilande.
  Lite nya tips och idéer till kläder vore heller inte dumt, åtminstone gång i livet.
  Jag gör mig också fin för min egen skull, för då känner jag mig bra.
  Något som är viktigt är ju håret, blir jag missnöjd hos frissan någon gång klipper jag och fixar det själv som jag vill ha det, det blir oftast bättre, *fniss* Som tur växer det ut och man kan börja om från början, hi hi . . . .

  Hoppas du blir nöjd hos frissan.
  Må fint/ Eva

  SvaraRadera