måndag 27 oktober 2014

Make over all over...

Ja jisses vad här jobbas! Ledighet betyder denna gången full fart och allt på en gång. Fick också lite egen make over i dag, hårklippning och besök hos tandhygienisten. Där rök resekassan...Däremellan bar jag eller rättare sagt släpade jag ner kassvis med böcker som skulle ner till källaren och fylla de tre Billy-bokhyllorna vi satte ihop i går. Kommer bli jättebra att ha det lite som ett bibliotek där nere. Nu får jag bättre plats i mina vitrinskåp här uppe och kan lättare hitta bland fat och annat porslin.
Hittade gardiner som faktiskt varit mellansonens, men passar bra där nere. Antagligen helt ute med panelgardiner, men de blev helt OK där. Spännande att plocka ihop saker från lite här och där och plötsligt blir kombinationen hur bra som helst och billigt dessutom. I morgon ska det målas ett bord och en klaffbyrå, samt lite småprylar. Sedan ska det inhandlas en matta och en ljusslinga.När man röjer hittar man ju saker man glömt bort att man har. Här en kopparbehållare som Friherren köpt på loppis. Den fick komma fram och härbärgera lite suckulenter.
Nu är det dags för sömn så vi orkar köra samma tempo även i morgon.

Här gäller att smida medan järnet är varmt...och ångan är uppe...


4 kommentarer:

 1. Jag gillar suckulenter och din kopparbehållare blev jättefin. Jag har ärvt lite kopparsaker - ska kolla om jag har något som är lämpligt att plantera i.
  Läste ditt inlägg med bonader och kände igen mig själv. Jag har haft en bonad uppsatt i köket, men tagit ner den nu och jag vill absolut inte slänga alla bonader eller broderade dukar som jag ärvt. Tänk på allt arbete som har lagts ner! De har fått en egen hylla i linneskåpet. :)
  Må så gott och ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul när man hittar saker som man nästan glömt bort. Det är ju nästan som att gå på loppis hos sej själv! :)
  Vilken fin kopparbehållare och så fint det är med suckulenter!
  Ja, det gäller att smida medan ångan är upp liksom!
  Ha en fortsatt fin och kreativ vecka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Kopparbehållaren blev ju jättefin med suckulenter i .....jag har en liknande, så nu fick jag ett tips ;))......så mycket fint du hade i dina "gömmor" också ;))....idag skiner solen här, men det blåser...suck!....jag hade tänkt tagit en promenad, men det blev yoga i stället....gillar inte när det blåser....ha en fin dag;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Vilken effektivitet och vilken energi !!!
  - Skicka hit lite, för jag tror att du har över så det räcker till fler ;)
  När man börja röja på ett ställe, brukar det ofta urarta och spridas runt i huset.
  Vad kul att dina förrådssaker får komma upp i ljuset igen ! - Håller med om att kopparbehållaren blev en perfekt och vacker plats för suckulenterna.
  Glöm inte bort att unna dej lite vila emellanåt ♥
  Kram / Anneli

  SvaraRadera