måndag 20 oktober 2014

Vilodag

Ja nu var det väl ingen sanning direkt när man jobbat från åtta till fem och dessutom två timmars arbete med hem. Men det är vilodag från slit o släng-jobbet. I dag tillåter jag mig att bara titta på det nya skåpet och hur bra det passade i vårt TV-rum. Det som ska in där ligger bra där det ligger än så länge. Denna veckan blir intensiv på jobbet då jag måste planera åt vikarien som jobbar åt mig under min lediga vecka. Dessutom bör veckan därefter när jag kommer åter vara planerad. Men vad gör det när två veckors ledighet väntar...en med slit o släng och en med sol o solstol.
Denna krukan hittade äldste sonen på loppis och genast såg han att det stod "mamma" på den. Det är härligt tycker jag. De vet allihop vilka som är "mamma-affärer" och tipsar mig lite då och då och kommer hem med saker de hittat. Till och med Friherren är så upplärd att det händer att jag får säga att "nu räcker det". 
Den här tavlan stod i skylten på ett loppis men det var inte öppet. Ett tag senare kom Friherren med den till mig. Tycker om dessa gamla tavlor med stämningsfulla bilder.
       Dessa har jag i mitt sy/arbetsrum.
Trots slit o slängandet så får nog det här hänga kvar ett tag till. Linnegarnet hänger där mest för att det är så vackra färger.

Längst där inne står ännu en liten tavla med                  gammalt motiv.
Nu kommer mina askar till användning för diverse småprylar.

Ha en fortsatt fin vecka.


3 kommentarer:

 1. Så himla bra att du har dina privatspanare som kommer hem med så fina loppisgrejer åt dej ! - Jag har nog misslyckats med uppfostran när det gäller den biten ;)
  Kram / Anneli


  SvaraRadera
 2. Hej!
  Blev lite nyfiken på din blogg, så nu har jag kollat lite hos dig. Loppis gillar jag också och och alltid följer det med en och annan "nyttig eller onyttig" sak hem.
  Mås å gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du hittat mig! Välkommen! Då gör jag ett besök hos dig. Vi är många som har denna underbara "åkomma"...

   Radera