måndag 7 april 2014

Att göra fynd bland gamla fynd

Ja det kan man göra när man gör en djupdykning i ett skåp. Hittade en liten söt skål med kycklingar längst upp när jag letade efter något helt annat. Där hade den stått ett bra tag. Köpte den vid helt annan tid än påsk så där uppe hade den blivit kvarglömd mer än ett år. Var inte ens framme förra påsken.
Fick bli ett svart ljus i skålen för påskgodiset skulle försvinna alltför fort. 

Visst är de söta.

Efter jobbet möblerade vi om i mitt syrum då vi bytt element där. Det var inte lätt. Men med lite trixande hittade allt sin plats. Det är otroligt hur mycket man kan stoppa in i ett litet rum, särskilt när det är källarfönster som ger hela väggar. Där har vi databord, gästsäng, bokhyllor, mitt arbetsbord, fåtölj m.m. Nu ska där städas och fixas om en del innan det är klart. Vem vet, jag lär nog hitta gamla bortglömda fynd där också. Där ligger också en del vilande projekt.

Nu är det dags för vilande även för mig. 
I morgon ska jag visa mitt rosa jättepåskägg som jag målat och dekorerat färdigt idag. Funderar på om jag ska lägga det väl synligt och ge Friherren lite hintar om att "där skulle man kunna gömma många fina överraskningar..."

2 kommentarer:

  1. Ja, ibland glömmer man helt enkelt bort vad man har... Det händer mig ofta också, eftesom jag har så in i bomben med grejer. Men ibland kan man komma på nåt, och let halvt ihjäl sig efter det, och sen visar det sig att man förmodligen har skänkt bort det eller sålt det på loppis. Ja, det är inte helt lätt :)
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  2. Ha ha...precis så är det. Skönt att se att man inte är ensam. Har hänt att jag hittat grejer på loppis och tänkt..."oh vad fin"...för att i nästa sekund komma på att det är jag själv som skänkt det.

    SvaraRadera