lördag 5 april 2014

Man rullar dom...

Äntligen är min ställning för mina fina gamla trärullar klar. Hittade den i höstas men har inte fått till det förrän nu.Blev så nöjd.
Vet inte säkert hur man använt den har grejen, men jag har borrat hål och satt in pinnar för att ha rullarna på. Så här såg den ut innan.

Tog på mörkt Annie Sloan vax och det fräschade verkligen upp och gav en len yta. Nu har jag ordning på en del av mina spetsar. Resten får ligga i de gamla symaskinslådorna.

Kom för en gångs skull upp riktigt tidigt och har fått massor gjort den här dagen. Så skulle det vara alla lediga dagar. Har grundmålat flera påskägg som ska dekoreras i morgon kanske. Så har jag varit på körövning och sjungit för glatta livet. Med andra ord har jag bara gjort roliga saker i dag. Hoppas nu att vädret kan bjuda på lite sol i morgon så att jag kan ge mig ut i naturen också. Det vore ett härligt sätt att avsluta helgen på. Har hört flera som plockat ramslök och gjort både pesto och ramslöksolja. Det låter väldigt spännande tycker jag.

Ha en fortsatt skön lördagskväll.

2 kommentarer:

 1. Fin ställning , har en liknande i annan modell .
  Å du beträffande det där med bloggandet .....varje dag eller inte och skriva ut i tomma intet .
  Det är alltid nån som läser och när jag började
  satte jag upp mål ( yrkesskadad jag vet ) det får aldrig inkräkta på livet , har jag inte något att skriva om eller saknar inspiration skriver jag inte och framförallt så skriver jag vad jag vill och inte vad jag tror att andra förväntar sig . För min del har det hållt för minst ett inlägg om dagen i oh maj gaaaaadh när jag börjar räkna ordentligt snart sex år !
  Så kör på du :-))) Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Det var precis av den anledningen jag började skriva. Varit ganska aktiv på facebook, men där blir det alltid en massa tyckande. Går man in på min blogg får man ju skylla sig själv...där skriver jag som du skriver "vad jag vill-när jag vill-hur jag vill". Impad av dina sex år! Och ja, jag fortsätter så länge jag tycker det är kul. Kram / RosMarie

  SvaraRadera