söndag 23 mars 2014

Lååångfrukost

Ja tänk den varade ända till kvällen. Ja nu satt vi inte hela dagen precis, men effekten av frukostbuffén satt i hela dagen. Mellansonen lockade oss till sin stad och vi intog tillsammans en härlig frukostbuffé på ett ganska nyöppnat mysigt ställe. Mätta och goa besökte vi en butik där det står "vill ha" på väldigt många saker. Där finns en härlig blandning av nytt, antikt och loppis. Efteråt åkte vi hem till sonen och inspekterade hans senaste projekt som var tapetsering av hallen.


Han fyndade en liten ljuslykta till sitt sängbord. Dagen innan hade han fyndat ett par ljusstakar som hamnade på fruktlådan.
Skulle bra gärna vilja ha hans häst.


Skeppet i fönstret har jag och Friherren hittat på Erikshjälpen. Tyckte det passade så fint i han fönster och som tur var tyckte han det också.


Själv gick jag ju inte tomhänt hem den här gången heller...Om någon läst senaste numret av Jeanne d´Arc Living vet ni precis vad jag ska göra.


Frågan är bara när jag ska göra allt min stackars hjärna tänker ut. I morgon är en ny arbetsvecka och då brukar det sällan ges tid till pysselprojekt. Men tänka och planera är ju halva nöjet och utan idéer vissnar jag.

3 kommentarer:

  1. Ja det är roligt att sonen har intresse för inredning. Vi skickar lite bilder till varandra när vi fått någon idé eller gjort något speciellt. Han är bollplank och hjälpreda allt som oftast.

    SvaraRadera
  2. Så mycket roligt ni har gjort och fynd ni hittar

    SvaraRadera