lördag 29 mars 2014

Slow motion

kan stå som överskrift på den här dagen. Den där "afterworken" jag skrev om i går varade lååångt in på småtimmarna. Men så är det när man äter och dricker gott och har trevligt. Att lägga sig vid tre på natten får numera konsekvenser dagen därpå, men det är smällar man får ta. Dagen fick omplaneras lite bara och saker på do-listan sköt vi på framtiden. Trevligt besök av väninna som berättade om sin och familjens resa till Florida förgyllde dagen. På tal om att förgylla...
Nu börjar detta jag saknat så länge. Alla dessa underbara solnedgångar. 
Bilderna ger inte rättvisa åt färgerna. Måste börja testa Friherrens kamera så jag kan fota solnedgångar i sommar.
Jag påminns ännu en gång av hur fort tiden går. Ännu en vinter har passerat. Blev också snopen när jag såg att det var sex veckor sedan jag började blogga. Det kan jag tacka svensk television för. Friherren satt den lördagskvällen och löste korsord. Själv var jag rastlös och det fanns ingenting att se på TV. Vad gör man då? Jo testar om det går att skapa en blogg utan att ha en aning om hur man gör. Jo det gick och här är jag ju nu.
Nu kommer snart mellansonen hem och vill få håret klippt. Då blir det lite fika med kladdkaka också. I morgon är en ny dag men då ska vi ju ha ställt om klockorna också.
 Ha en fortsatt underbar helg!2 kommentarer:

 1. Vilka underbara solbilder! Jag kan tro att det blir många härliga solnedgångar där hos er! Ja, du får testa makens kamera helt enkelt! Så spännande! Spännande också att börja blogga, om man inte gjort det tidigare och jag tycker att du lyckas jättefint!

  Ja, sena nätter sätter allt sina spår, jag antar att inte du heller är 27 längre.:)
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Ha ha...nej lite mer än 27+ har det blivit, dubbelt upp o mer ändå! Underbar solnedgång även ikväll. Ha en fin vecka.
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera