torsdag 6 mars 2014

Ögongodis

Ja idag blir det bara ett kort-kort inlägg. Dagen försvann i ett ögonblick. Hann höra fågelsång och inser att nu är våren här. På TV lovade de 15 grader varmt framöver...tjoho...livet återvänder. Och nya vårskor är på väg från Zalando... Nu vill man ut och leta vårblommor precis som när man var liten.


Jag köpte hem lite vårblommor och ett tidningsmagasin att sjunka in i. Där fanns det spetsar minsann. Visst är det skönt att ha lite ögongodis till hands när man inte orkar läsa i en bok.

God natt och sov gott. I morgon är det fredag och en härlig helg som väntar.


2 kommentarer:

 1. Ja, dagarna har en tendens att bara swischa iväg! Man blir liksom nästan yr av vårsol och kommer värme dessutom, ja, då vet jag inte hur det går. Då blir man väl helt snurrig!
  Magasinet på bilden stod jag och höll i igår när jag var i stan, men det blev Elle decoration istället med Nina Perssons hem i New Yorks Harlem! Ta dej en titt där - oj, så läckert hon bor!!! Drömma kan man ju alltid! Kanske köper jag ändå JdL ändå...den verkade så inspirerande!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Det bästa med dessa magasin är ju att man kan titta och drömma flera gånger. Brukar plocka fram tidigare års nr allt efter årstid. Ja nog går det fort alltid...man måste vara på hugget för att inte missa blåsipporna och allt som dyker upp nu. Ha det bäst och njuuut av vårsolen när den kommer. Det behöver vi!
  RosMarie

  SvaraRadera